Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Lekker eten met voedselovergevoeligheid

09/11/2010

Een compleet handboek voor ouders van kinderen met een voedselovergevoeligheid. Het boek Lekker eten met voedselovergevoeligheid staat vol recepten voor diverse gelegenheden, beoordeeld door een diëtist en bevat vele tips over hoe om te gaan met een voedselovergevoeligheid.

De vele prachtige foto’s illustreren dat eten met een voedselovergevoeligheid met dit boek weer lekker en leuk wordt. Het boek is tot stand gekomen met bijdragen van allergoloog Drs. M.H.W.M. Roovers, diëtiste Drs. Ems Carbasius Weber en de voorzitter van de Stichting Voedselallergie Erna Botjes.
“De recepten in dit boek zijn een echte uitkomst voor mensen die met een allergie te maken hebben, van 0-80. Het is een ideaal kookboek voor moeders van kinderen die bepaalde stoffen niet mogen hebben, maar geen eenzijdige eters zijn!”Drs Ems Carbasius Weber, diëtiste, Wilhelmina Kinderziekenhuis/Universitair Medisch Centrum Utrecht.
Wilt u het boek aanschaffen voor cliënten neem dan contact op met de uitgever Marloes Kratz www.TatraMedia.nl.
Lekker eten met voedselovergevoeligheid, Larisse van der Haar-Buijze, Uitgeverij TatraMedia, ISBN 9789079919109, pagina’s 200, prijs € 19,95, bestellen klik hier

Terug naar het overzicht