Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Pretpark de poepfabriek

12/12/2016

Dit najaar verscheen het kinderboek Pretpark de Poepfabriek. In dit boek nemen Marja Baseler en Annemarie van den Brink kinderen vanaf 6 jaar mee op de reis van het eten door het menselijk lichaam. 

De informatie over de spijsvertering wordt verpakt in een spannend verhaal waarin Pim en Pollie de hoofdrol spelen. Het verhaal start met het niet goed functioneren van de fabriek en dit baart  de vader van Pim en Pollie ernstige zorgen. Heel stiekem gaan Pim en Pollie op onderzoek uit en ervaren hierbij zelf de spannende reis door het menselijk lichaam beginnende bij de mond.

Aansprekende vormgeving voor kinderen
Het boek is schitterend vormgegeven met geweldige zoek- en kijkplaten. Het heeft een poepdossier met leuke weetjes en tips. Het boek heeft een leuke uitneembare poster die op de wc kan worden opgehangen.

Wat vinden wij ervan?
Pretpark de Poepfabriek is een educatief boek met een aansprekende vormgeving voor kinderen. Op een zeer toegankelijke en praktische wijze wordt uitleg gegeven over wat er gebeurt in het spijsverteringskanaal. Het boek is leuk voor ouders maar ook een aanrader voor professionals die kinderen op speelse wijze voorlichting willen geven.
Pretpark de Poepfabriek van Marja Baseler en Annemarie van den Brink ISBN 9789024573011 telt 48 pagina’s en is verkrijgbaar voor €15,99

Terug naar het overzicht