Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Chef Het Samen met tomaat

25/10/2016

Recent is verschenen Chef Het Samen met tomaat, het mafste kookboek voor kinderen. De inspiratie haalde Keet Smakelijk uit het feit dat maar 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente eet.

Tomaat centraal
Dat de tomaat centraal staat in dit kookboek komt omdat tomaat een allemansvriend is voor kinderen. Ook laat tomaat zicht goed combineren met andere groenten.Het boek staat vol met spannende recepten. De heldere vormgeving nodigt kinderen uit aan de slag te gaan. De recepten zijn stap voor stap in stripvorm gefotografeerd en mede getest door kinderen.

Stoere recepten
Wat te denken van knapperige loempia’s, hartige muffins, homemade ketchup en linzen-kastanjesoep met zongedroogde tomaat! Het fijnst is om een recept samen met vriend of vriendin te maken; Chef Het Samen!
Leerzaam zijn de kooktips, wordt in het boek uitgelegd hoe je zelf tomaten kunt kweken en waarom groente eten duurzaam is. Kortom een onderscheidend en inspirerend kookboek.

Titel:  Chef Het Samen met tomaat, auteurs: Laura Emmelkamp & Scato van Opstall, uitgever: Keet Smakelijk, ISBN: 9789081439633, prijs: €14,95, overige 128 pagina’s, full color, paperback, boek bestellen kan hier.

Terug naar het overzicht