Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Boekrecensie Vullen of Voeden

10/12/2013

Vullen of Voeding, een wijgwijzer voor ouders, is een verslag van de zoektocht door de wereld  van voeding van twee bezorgde ouders Wilfred en Lili Genee.

Gezonde voeding is een van de belangrijkse bouwstenen die je een kind (en jezelf) kan meegeven. Na de geboorte van hun kinderen zijn Wilfred en Lilui Genee op onderzoek gegaan en hebben hun vragen voorgelegd aan ervaringsdeskundigen (o.a. Ralph Moorman, Ria Penders). Het resultaat daarvan is  deze wegwijzer.

Het is een echte gids geworden, prettig leesbaar en lekker om in rond te neuzen en ons verstand te prikkelen over wat wij en onze kinderen eten.
Het boek Vullen of Voeden is een zeer leesbaar en praktisch boek over verschillende aspecten van het voeding en eten zoals een hoofdstuk over de buik, het brein, koolhydraten, eiwitten en vetten, allergieën en intoleranties en meer. Het boek geeft veel informatie en tips om je verder in een onderwerp te verdiepen. Vullen of Voeden is prachtig vormgegeven en het wisselt informatie af met recepten en menu’s

Titel Vullen of Voeden, een wegwijzer voor ouders, Wilfred en Lili Genee, prijs €19,95pagina’s,  ISBN 978 903 889 851 3240, 240 pagina’s ook verkrijgbaar als e-book, Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Zie ook www.vullenofvoeden.nl. Boek bestellen klik hier

Terug naar het overzicht