Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Recensies

Sophia Kookt

10/06/2013

Sophia Kookt is een prachtig, origineel en rijk geïllustreerd kookboek waarmee het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis haar 150-jarig jubileum viert

In dit boek staan verhalen van mensen die op allerlei manieren verbonden zijn aan het Sophia, aangevuld met heerlijke recepten. Patiënten en hun ouders, maar ook de medewerkers van het ziekenhuis zelf hebben met volle overgave en plezier aan dit boek gewerkt.

Uiteraard staan in dit boek lekkere gerechten voor kinderen van 0 tot 18 jaar, óók voor hen die niet alles mogen eten. Valt er te lezen wat de verpleegkundigen en artsen ‘s nachts tijdens hun dienst bestellen. Ook staan er allerlei vrolijke traktaties in, ontmoetingen met ouders, broertjes en zusjes van patiënten in het Ronald McDonaldhuis, en koken patiënten de sterren van de hemel met een heuse chef-kok. Het geheel levert een boek vol inspiratie op ondersteund met prachtige fotografie. Een echte aanrader.

De opbrengst van dit boek is bestemd voor de Stichting Vrienden van het Sophia en wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. 

Sophia Kookt, 256 pagina's, prijs €19,95, bestellen klik hier

Terug naar het overzicht