Nieuwsflits Oktober 2013, geef uw mening over nieuwsoverkindervoeding...
 

Met deze nieuwsflits ontvangt u de meest recente nieuwsberichten van www.nieuwsoverkindervoeding.nl. Volg nieuwsoverkindervoeding nu ook via twitter @NokInfo

Geke Zandringa, Stoam realiseert

Geef u mening over nieuwsoverkindervoeding.nl en u maakt kans op het boek Wereldeters

 
 
Het laatste nieuws

Ondervoeding in zwangerschap kan genen wijzigen
Kinderen die in de hongerwinter zijn verwekt hebben verhoogd risico op obesitas, diabetes, een hoog cholesterolgehalte en schizofrenie dan eerder of later geboren broers en zussen. Lees hier verder.

Steeds meer gemeenten borstvoedingsvriendelijk
Het aantal borstvoedingsvriendelijke gemeenten neemt toe. Eerst hadden 10 gemeenten dit predicaat, en nu zijn het er 22. Wat is een borstvoedingsvriendelijke gemeente leest u hier.

Vroege introductie van gluten
Introductie van gluten na 6 maanden geeft een verhoogde kans op het ontwikkelen van coeliakie. Lees verder over de resultaten van deze Noorse studie.

Probiotica interessant voor huilbaby
Huilbaby’s van 3 maanden en jonger zijn mogelijk gebaat bij probiotica. Dat stellen onderzoekers van de University of Melbourne op basis van een meta-analyse van twaalf eerdere studies. Hier leest u verder.

 

 
 
Geef uw mening over nieuwsoverkindervoeding.nl

Mijn naam is Joyce van der Heiden vierdejaars student Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en sinds september ben ik bezig met een afstudeeropdracht bij nieuwsoverkindervoeding.nl. Graag vraag ik nogmaals uw medewerking aan een enquête waarin de waardering van de website centraal staat en zijn wij benieuwd naar uw suggesties en feedback. Deze enquête is ook verschenen in de vorige editie van de nieuwsbrief. Mocht u de enquête nog niet ingevuld hebben en wilt u wel uw mening geven over de website, dan kunt u dit alsnog doen door op de onderstaande link te klikken.

Kans op boek Wereldeters
Door het invullen van de enquête van 22 vragen dat ongeveer 10 minuten van u tijd in beslag neemt maakt u kans op één van de vier Wereldeters boeken. Het boek Wereldeters staat vol recepten, verhalen en weetjes. Wereldeters is uitgeroepen tot kookboek van het jaar 2012. Meer informatie vind u op de site www.wereldeters.nl.

Klik hier om de enquête te starten. Wij stellen u mening zeer op prijs!

 
 


Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.