Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Nieuws

Slimmer zwanger altijd vergoed

30/08/2012

Het persoonlijke coachingsprogramma Slimmer Zwanger (wwwslimmerzwanger.nl),  is goed van start gegaan en wordt door de deelnemers positief beoordeeld.

Door middel van een website op de mobiele telefoon en adviezen per SMS en e-mail worden inmiddels meer dan honderd aanstaande ouders begeleid bij het aanleren en onderhouden van gezonde voedings- en leefstijlgewoonten. Deelname wordt vanaf  nu door Achmea vergoed voor iedereen, niet langer alleen verzekerden van Achmea.

Na de eerste evaluatie zijn vrijwel alle aanstaande ouders positief over het gebruik van Slimmer Zwanger. Zij geven aan nu meer aandacht te hebben voor hun voedings- en leefstijlgewoonten. Deze gezonde gewoonten verlagen de kans op onvruchtbaarheid bij de vrouw en de man en verlagen ook de risico’s op complicaties tijdens de zwangerschap en rond de bevalling. Bovendien hebben ze het gevoel dat Slimmer Zwanger hen echt helpt.

Sinds juni verstrekt topkok Pierre Wind alle nieuwe gebruikers van Slimmer Zwanger als vorm van beloning originele, op maat gemaakte kookrecepten. Kokoloog Pierre Wind is bekend van de innovatieve keuken. Voor Slimmer Zwanger heeft Pierre een tiental unieke recepten bedacht. Drogisterijketen Kruidvat verstrekt gratis een verpakking foliumzuur bij aankoop van een verpakking aan alle nieuwe gebruikers die dan nog niet zwanger of minder dan 12 weken zwanger zijn. 

Bron; ErasmusMC

Terug naar het nieuwsoverzicht