Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Marktnieuws

Nutrilon, verbeterd recept. Nieuwe verpakking

11/10/2010

Eind november verandert er iets bij Nutrilon: de verpakkingen worden blauw! Zo zijn ze in de winkel nog herkenbaarder voor ouders. De kleur van het schild geeft straks de Nutrilon productvariant aan. Bovendien krijgen de verpakkingen een nieuwe deksel, waardoor de voeding nog beter bewaard blijft.De kleur van het schild geeft straks de Nutrilon productvariant aan. Bovendien krijgen de verpakkingen een nieuwe deksel, waardoor de voeding nog beter bewaard blijft.

Vertrouwde keuze
Nutrilon streeft naar de beste kwaliteit voeding voor baby’s.Alleen Nutrilon bevat IMMUNOFORTIS®, waarvan is bewezen dat het een positief effect heeft op het nog onrijpe immuunsysteem van kindjes, zelfs tot op de leeftijd van twee jaar. Aan Nutrilon opvolgmelk worden straks bovendien de meervoudig onverzadigde vetzuren DHA en AA toegevoegd. Studies wijzen uit dat deze vetzuren, net als IMMUNOFORTIS®, het immuunsysteem van baby’s ondersteunen. Daarnaast zijn ze goed voor het gezichtsvermogen en de hersenontwikkeling van kindjes.

Neem alvast een kijkje
Hoewel de samenstelling en de verpakking veranderen, blijft het Nutrilon-assortiment net zo uitgebreid als u gewend bent. Voor elke baby is er een passende voeding. Nieuwsgierig naar de nieuwe verpakkingen?
Kijk dan op www.nutriciavoorprofessionals.nl.

Terug naar het overzicht