Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Interviews

Workshops Babycooking ook in Den Haag

13/03/2012

De kookworkshop Babycooking is geschikt voor ouders die hun kindje vanaf de allereerste hap gezond en lekker willen laten (mee)eten. Nieuwsoverkindervoeding interviewde diëtist Joke Knoppert, zij start vanaf april met de workshops Babycooking in Den Haag.

Babycooking
Joke geeft aan dat de workshop Babycookingis ontwikkeld door Gees van Asperen, een culinaire duizendpoot en auteur van het boek ‘Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot en klein’.  Joke werkt sinds kort met haar samen. De partners zien het als de ideale combinatie van culinair/lekker (Gees) én voedingskundig/gezond (Joke).

De workshop biedt aan ouders praktische oplossingen om puur, echt en eerlijk eten te combineren met een overvol en leuk bestaan. Er wordt gekookt met niet alledaagse ingrediënten, zoals quinoa, zoete aardappel en amandelmeel. Onder het motto ‘zoutloos maar zeker niet smakeloos!’ is er ook veel aandacht voor speciale kruiden en verschillende bereidingswijzen.  Het gaat erom dat kinderen van jongs af aan plezier krijgen in gezond eten. De ouders gaan goed voorgelicht en geïnspireerd, met een tas vol zelfgemaakte babyhappen én een prachtig kookboek, huiswaarts.

De workshops worden nu elke maand op diverse locaties gegeven. Met  Den Haag erbij wordt de Randstad nu al aardig bediend. De kans is groot dat dit unieke concept in de komende jaren verder over het land uitrolt. 

Wil je flyers (A5) neerleggen in je praktijk om je cliënten op dit leuke initiatief te wijzen, neem dan  contact op met Joke voor Den Haag (info@pomona-voeding.nl) of Gees voor de overige locaties (info@babycooking.nl)

Terug naar het overzicht