Kind & Voeding
Een product van Stoarm

Interviews

Interview met Nina bedenker van Nice op een stokje

08/07/2014

Nieuwsoverkindervoeding.nl interviewde Nina Weerman oprichtster van het bedrijf Nice op een stokje. Nice op een stokje ontwikkelt 100% biologische fruitijsjes.

Hoe is Nice op een stokje ontstaan?
Voor mijn gezin en vrienden maakte ik zelf al ijsjes van fruit. Ik ging experimenteren met verschillende combinaties van fruit, kruiden en yoghurt. Ik kreeg zoveel positieve reacties dat ik werd geïnspireerd om er meer mee te doen en zo begon ik in het voorjaar van 2012 samen met Elisabeth NICE op een stokje.

Wat levert Nice op een stokje precies?Onze ijsjes zijn ijsjes gemaakt van biologisch fruit en 100% natuurlijke ingrediënten. Wij maken twee soorten ijsjes: NICE op een stokje en NICE om te knijpen, allebei boordevol biologisch fruit. De NICE missie is om te laten proeven hoe puur natuur smaakt.

Hoe ziet de toekomst van Nice op een stokje eruit?We zijn in twee jaar tijd enorm gegroeid en hebben we er weer heel veel nieuwe verkooppunten bij. Onze ijsjes om te knijpen zijn nu per 4 in een doosje te koop bij o.a. Marqt, Landmarkt en verschillende biologische winkels. Op dit moment zitten we midden in het ijsseizoen en zijn we druk bezig de verkoop van de ijsjes. Na de zomer gaan we weer nieuwe ideeën en plannen bedenken voor volgend jaar, maar we dromen er wel van dat NICE fruitijsjes in de toekomst op heel veel plekken te koop zullen zijn.

Waar zijn de ijsjes verkrijgbaar?NICE op een stokje is te vinden bij verschillende restaurants, strandtenten zoals Timboektoe in Wijk aan Zee, winkels zoals Bilder & de Clercq en de Lindenhoff en sinds deze zomer liggen we ook bij musea en dierentuinen als NEMO en Avifauna. Allemaal prachtige en originele plekken die aandacht hebben voor goed en lekker eten.Naast de ijsjes op een stokje maken we fruitijsjes om te knijpen, in meerverpakking van 4 stuks. Die worden verkocht bij onder andere Marqt, Landmarkt en verschillende natuurvoedingswinkels door het hele land.

Terug naar het overzicht